Tuesday 13 April 2010

Uslovi koriscenja

Uslovi koriscenja

Ova stranica je vlasnistvo "BEZ GLUTENA". Pristupanjem ili koriscenjem stranice prihvatate i saglasni ste da cete se pridrzavati ovih uslova koriscenja.


Opste odredbe

"BEZ GLUTENA" nije odgovoran za tacnost i potpunost bilo koje informacije na internet stranici. Mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu stetu koja je nastala iz upotrebe posetioca ili nemogucnosti upotrebe sajta. Svi sadrzaji se nude kao opste informacije. "BEZ GLUTENA" ne daje nikakve garancije, bilo izricite ili implicitne u vezi potpunosti ili tacnosti informacija.

Sve informacije o proizvodima na ovom sajtu su pribavljene direktno od proizvodjaca i verodostojni su na dan objavljivanja. Medjutim, "BEZ GLUTENA" ne moze da garantuje potpunost ili tacnost ove informacije, jer proizvodjaci mogu promeniti recepture u bilo kom trenutku i bez predhodne najave. Za potpunije i preciznije informacije predlazemo da kontaktirate proizvodjaca direktno. Precizni podaci bi trebalo da budu na deklaraciji proizvoda. Proizvodjaci periodicno azuriraju oznake na deklaracijama, dok na sajtu informacije ne moraju biti azurirane u isto vreme. Informacije na sajtu su namenjene da budu opsti vodic za potrosace.

Molim Vas da proverite bilo koju informaciju pre primene.

Nas sajt moze sadrzati linkove prema drugim stranicama. Ti linkovi su dati radi prakticnosti i "BEZ GLUTENA" nije odgovoran za informacije ni njihov sadrzaj kao ni za garantovanu privatnost.

"BEZ GLUTENA" moze objavljivati informativni materijal koji su pripremile druge organizacije ili pojedinci.

"BEZ GLUTENA" se ne mora nuzno slagati sa misljenjima izrazenim u tekstovima, a mi nismo odgovorni za potpunost, tacnost i istinitost informacije.

"BEZ GLUTENA" zadrzava pravo da izmeni sadrzaj na svom sajtu ili da prekine objavljivanje u bilo kom trenutku i bez obavestenja.


Povezivanje

"BEZ GLUTENA" autorki tekstovi i fajlovi ne mogu se slobodno preuzimati i koristiti na drugim sajtovima, news grupama, mejling listama ili na bilo kom drugom mediju bez posebnog odobrenja i dozvole. Umesto toga preporucujemo da postavite link prema nasim stranicama. Iako dozvola za povezivanje nije potrebna najljubaznije Vas molimo da nam posaljete obavestenje o postavljenom linku.


Robne marke

Logotipi prikazani na ovom sajtu su registrovani i neregistorovani zigovi "BEZ GLUTENA". Zloupotreba bilo kog logotipa ili sadrzaja na sajtu je strogo zabranjena.


Autorska prava i dozvole koriscenja

Svi materijali i tekstovi na ovom sajtu su vlasnistvo "BEZ GLUTENA". Testovi i materijali sa ovog sajta mogu se koristiti, preuzeti, reprodukovati elektronski ili stampano samo pod uslovom da obavestenje o autorskim pravima bude istaknuto na svim kopijama i da se koristi iskljucivo za nekomercijalne svrhe ili licnu upotrebu. Tekstovi i materijali sadrzani na ovom sajtu ne mogu se menjati ni na koji nacin.

Mozete dobiti dozvolu za koriscenje nasih sadrzaja slanjem zahteva na nasu e-mail adresu. Molim Vas da detaljno opisete naslov, autora, internet adresu i kako planirate da koristite sadrzaje.

Sva prava na fotografije, ilustracije ili bilo koje graficke sadrzaje bilo na sajtu ili u dokumentima na sajtu su rezervisana za vlasnika autorskih prava. Pre preuzimanja, upotrebe, koriscenja ili reprodukovanja fotografija, ilustracija ili bilo kog grafickog sadrzaja mora se dobiti dozvola od vlasnika autorskih prava, bez obzira za koje namene. Slike ne smeju da se menjaju ni na koji nacin.

Svako nezakonito, nepropisno, necivilizovano i neadekvatno koriscenje "BEZ GLUTENA" bilo teksta ili grafickog materijala sadrzanog na ovom sajtu najstrozije je zabranjeno.


Kontakt

Ako imate pitanja u vezi uspostavljanja linkova ka nasem sajtu ili dozvole koriscenja sadrzaja, molim Vas da nas kontaktirate putem maila: baloncici@gmail.com

No comments:

Post a Comment